Eten in de buurt van Soldaat van Oranje

Bij Grand café Lien, kunt u gezellig komen lunchen of heerlijk komen dineren. Om op tijd bij de voorstelling te zijn kunt u het beste tussen 17.00 uur en 17.30 uur reserveren, zo heeft u voldoende tijd om te dineren. Op vertoon van uw ticket ontvangt u 10% korting op uw diner!

Leuke avond uit in Wassenaar

Theater dinner uit eten in de buurt van Soldaat van Oranje!
Breng een bezoek aan Soldaat van Oranje - De Musical, en maak de avond compleet met een diner bij Grand café Lien. Op nog geen 7 minuten afstand van de Theater Hangaar, gelegen op de voormalige vliegbasis Valkenburg in Katwijk. Combineer deze geweldige musical van Soldaat van oranje met een heerlijk diner bij Grand café Lien en maak er een echte leuke avond uit van! Bekijk Lien op de kaart! Ook kunt u bij ons lunchen

Op vertoon van uw ticket ontvangt u 10% korting op uw lunch of diner! Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties

Reserveer nu A la carte

Soldaat van Oranje nu verlengd

Soldaat van Oranje – De Musical is verlengd tot en met oktober 2016. De maanden januari (m.u.v. 2 en 3 januari) en februari gaan niet in verkoop vanwege een korte vakantie en om, na ruim vijf jaar intensief gebruik, het nodige onderhoud aan het theater mogelijk te maken. In deze periode wordt tevens gerepeteerd met nieuwe acteurs die in het nieuwe jaar de cast komen versterken.

Soldaat van Oranje – De Musical werd op 31 december 2013 de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Lees meer

Top